ΑΤΕΛΙΕ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
February 8, 2022
ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ-ΒΙΒΛΙΟΔΕΤΕΙΟ
February 8, 2022
 

Φιλοτέχνηση αυτοκινήτων με απλά αυτοκόλλητα ή ψηφιακή αυτοκόλλητη εκτύπωση (ολικής ή μερικής κάλυψης) με υλικά υψηλής ποιότητας με αντοχή στον ήλιο και τον χρόνο.

Ένας από τους πλέον έξυπνους, πρωτότυπους και κυρίως αποτελεσματικούς τρόπους διαφήμισης – προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Τα οχήματα με διαφημιστικά αυτοκόλλητα τραβάνε όλα τα βλέμματα πάνω τους, εξασφαλίζοντας «δωρεάν» Brand Awareness στις περιοχές όπου κινούνται ή σταθμεύουν. Γι’ αυτό, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις επιλέγουν είτε να ντύνουν τα εταιρικά τους οχήματα με διαφημιστικά αυτοκόλλητα, είτε να διαφημίζονται στα μέσα μεταφοράς. Κάντε το αυτοκίνητο σας «κινητή» διαφήμιση στη Fotis Graphics!

Κάλυψη εταιρικών και επαγγελματικών οχημάτων με αυτοκόλλητο

Οι λύσεις Car Wrapping μπορεί να είναι είτε ολικές, καλύπτοντας πλήρως το αρχικό χρώμα του αυτοκινήτου, είτε μερικές, τοποθετημένες σε συγκεκριμένα μέρη του όπως για παράδειγμα οι πόρτες, το καπό ή οι καθρέφτες.

Κάλυψη μέσων μεταφοράς με αυτοκόλλητο

Ένας ακόμα τρόπος οικονομικής και αποτελεσματικής κινητής διαφήμισης είναι η κάλυψη των δημόσιων μέσων μεταφοράς με αυτοκόλλητο. Ιδανική λύση για Brand Awareness διαφημιστικές Καμπάνιες, καταφέρνει να περάσει το μήνυμα της επιχείρησής σας σε ένα ευρύ κοινό.

Δημιουργήστε το ιδανικό αποτέλεσμα για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, σε συνεργασία με τους ειδικούς της Fotis Graphics οι οποίοι και θα σας προτείνουν λύσεις στα μέτρα σας.

Οι εκτυπώσεις πιο εύκολες από ποτέ

Σε 4 απλά βήματα
36-bulb-outline
1

Βήμα 1

Επικοινωνήστε μαζί μας και πείτε μας την ιδέα σας!
19-magnifier-zoom-search-outline
2

Βήμα 2

Εμείς θα κάνουμε έρευνα βασισμένη στις ανάγκες σας.
117-vector-design-pen-outline
3

Βήμα 3

Θα σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση.
732-printer-outline
4

Βήμα 4

Και θα υλοποιήσουμε το όραμα σας.

Ξεκινήστε την πρώτη σας εκτύπωση σήμερα!