Επικοινωνήστε μαζί μας


Στη Fotis Graphics παρέχουμε προσωπόκεντρική εξυπηρέτηση και υπηρεσίες στα μέτρα της επιχείρησης σας. Σας εξυπηρετούμε σαν να ήσασταν….εμείς.


  22410 86400


  info@fotisgraphics.gr

Διεύθυνση


Επισκεφθείτε μας στο χώρο μας για να συζητήσουμε μαζί τα επόμενα σας βήματα.

Fotis Graphics
Λίνδου 210, Ρόδος
85100

 

Στείλτε μας μήνυμα

  Επιλέξτε Υπηρεσία

   
   

  Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

  1Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε;
  Η Fotis Graphics προσφέρει στους πελάτες της ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών οπτικής επικοινωνίας. Από την δημιουργία επιγραφών για το κατάστημα, αυτοκίνητο ή το ακίνητο σας, τον σχεδιασμό αυτοκόλλητων, πινακίδων μέχρι και την δημιουργία της δικής σας εταιρικής ταυτότητας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε, πατήστε εδώ.
  2Γιατί να επιλέξω Fotis Graphics;
  Η Fotis Graphics διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο κατασκευής και τοποθέτησης επιγραφών. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό σε συνδυασμό με τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που διαθέτουμε, μας επιτρέπουν να δημιουργούμε προϊόντα άριστης ποιότητας για τους πελάτες μας!
  3Μπορείτε να με βοηθήσετε στον σχεδιασμό της επιγραφής μου;
  Βεβαίως! Θα συνεργαστούμε στενά μαζί σας ώστε να σχεδιάσουμε την ιδανική επιγραφή για την επιχείρηση σας, με βάση τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας! Το έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού της παραγγελίας σας, ώστε να δημιουργήσετε μια καλαίσθητη και εντυπωσιακή επιγραφή! Με πολυετή εμπειρία στον συγκεκριμένο χώρο, τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα!
  4Πως διαμορφώνεται το τελικό κόστος;
  Αυτό θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες. Ποιο είναι το μέγεθος της παραγγελίας σας; Ποια είναι τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε; Πόσος χρόνος απαιτείτε για την δημιουργία της παραγγελίας και πόσο πολύπλοκή είναι η κατασκευή και ο σχεδιασμός της; Για την διαμόρφωση του κόστους είναι απαραίτητο να προσδιοριστεί τι ακριβώς επιθυμείτε. Για αυτή την διαδικασία ένας ειδικός από το κατάστημα μας θα επισκεφθεί τον χώρο σας για να σας βοηθήσει!
  5Πόσο χρόνο θα πάρει για να παραδοθεί η παραγγελία μου;
  Αυτό θα εξαρτηθεί από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της παραγγελίας σας. Φυσικά όσο περισσότερο χρόνο αφιερώσουμε στην προετοιμασία της, τόσο καλύτερο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Θυμηθείτε το παλιό ρητό: "Μπορείτε να το έχετε φτηνό, γρήγορο ή καλό. Επιλέξτε 2". Βέβαια μόλις κάνετε μια παραγγελία μαζί μας τότε θα σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.
  6Πως μπορώ να παραλάβω την παραγγελία μου;
  Μπορείτε είτε να την παραλάβετε ο ίδιος από το κατάστημα μας είτε να το εγκαταστήσουμε εμείς στην επιχείρηση σας!
  7Υπάρχει πολιτική επιστροφής της παραγγελίας μου;
  Φυσικά! Σε περίπτωση ελλαττωματικού προϊόντος το συνεργείο μας θα έρθει να το παραλάβει ώστε να αντικαταστήσουμε την παραγγελία σας άμεσα!